Golfbaan Schloss Haag
Golfbaan Schloss Haag
Golfbaan Schloss Haag
Golfbaan Schloss Haag
Golfbaan Schloss Haag

Onze partner

De clubfaciliteit die in 1995 werd opgericht, bevindt zich te midden van het prachtige weidelandschap van de Nederrijn, dat wordt gekenmerkt door heggen en bosgebieden met oude bomen. De uitdagende 18-holes golfbaan strekt zich uit rondom het historische Gravenkasteel Haag, dat zich net buiten het kleine stadje Geldern bevindt. De golfbaan biedt de spelers een uitdagend en opwindend spel en is omringd door het prachtige landschap dat zich uitstrekt over de omgeving. Na een rondje golfen kunnen de leden en gasten elkaar ontmoeten in het clubhuis of op de binnenplaats van het kasteel om te ontspannen en de gemiste kansen op de baan te analyseren.

Mogelijkheden

De volgende faciliteiten zijn beschikbaar bij deze locatie. Heeft u nog vragen? Neem dan gerust contact met ons op via 088-5405830.

Restaurant
Receptie
Parkeren
Golfbaan

Het Clubhuis

Het clubhuis van de faciliteit biedt de perfecte setting om te ontspannen na een enerverende dag op de golfbaan. De keuken en kelder van het huis bieden een scala aan culinaire hoogstandjes om van te genieten, waardoor de ervaring van de gasten wordt verbeterd.

Golfweekend.nl maakt gebruik van cookies
Golfweekend.nl is powered by Recreatief.nl
 
© 2024 Golfweekend.nl