Westfriesland

Golfbaan

2-daags Culinair pro golfarrangement in Alkmaar

Alkmaar 63 verkocht

Een dag heerlijk golfen op een polderbaan in Alkmaar en overnachten in een stijlvolle gevangenis in hartje Alkmaar. Met dit 2-daagse Culinaire golfarrangement heeft u een bijzonder golfarrangement. Het hotel is gevestigd in het voormalige gevangenisgebouw en op slechts 10 minuten van dit stadshotel ligt een prachtige golfbaan.

Golfen

Exclusief 3-daags Golfarrangement in Alkmaar - TOP combi Golfen, Stad en Strand

Alkmaar 54 verkocht

Met dit exclusieve golfarrangement overnacht u in hartje Alkmaar in de voormalige gevangenis en gaat u een dag heerlijk golfen op de golfbaan in Alkmaar, gelegen op slechts 10 minuten rijden van het hotel. De andere dag kunt u uiteraard Alkmaar bezoeken maar ook het strand ligt in de buurt dus voor de strand- en golfliefhebbers is dit een absolute aanrader.

chef

2-daags Culinair Golfarrangement in Alkmaar met 2 dagen golfen

Alkmaar 46 verkocht

Met dit 2-daagse Culinaire golfarrangement heeft u een bijzonder golfarrangement. Het hotel is gevestigd in het voormalige gevangenisgebouw in hartje Alkmaar. Bij dit golfarrangement zijn 2 greenfees inbegrepen op 2 verschillende golfbanen. Een leuke city trip gecombineerd met uw favoriete sport!

terras

Exclusief 3-daags Golfarrangement in Alkmaar met 2 dagen golfen op 2 verschillende golfbanen

Alkmaar 22 verkocht

2 Dagen golfen op 2 verschillende golfbanen en overnachten in hartje Alkmaar in de voormalige gevangenis. Met dit unieke golfarrangement heeft u een uitstekende combinatie van stad, golf en zelfs het strand ligt in de buurt. Na uw golfdag heerlijk culinair genieten in het hotel of gaat u juist liever de stad in of naar het strand, die keuze is aan u zelf. Geniet van deze exclusieve golftrip!

Hotel in binnenstad van Hoorn

Bijzonder overnachten in een Kerk in Hoorn en 18 holes golfen op een parkachtige golfbaan

Hoorn

Droom weg onder het hemelse leien dak van deze unieke omgebouwde kerk in de binnenstad van de havenstad Hoorn, geniet van culinaire luxe op een historische plek en ga 18 holes golfen. Met deze exclusieve 2-daagse golfcombinatie in Noord-Holland gaat u golfen bij Golfbaan Vlietlanden.

Golfbaan Regthuys in Winkel in Noord-Holland

3-daags Exclusief Golfarrangement - Wegdromen in een Kerk in Hoorn en 2x Golfen op 2 golfbanen

Hoorn

Geniet 3 dagen in dit bijzondere hotel in havenstad Hoorn, Noord-Holland. In deze omgebouwde kerk geniet u in een stijlvolle kamer, 's avonds genieten de fijnproevers van een heerlijk diner in het sfeervolle restaurant en kunt u gezellig naborrelen in de bar. Overdag kunt u de historische binnenstad Hoorn verkennen en gaat u 2x 18 holes golfen op 2 verschillende golfbanen.

6 Uitstapjes

Golfweekend.nl maakt gebruik van cookies
Golfweekend.nl is powered by Recreatief.nl
 
© 2024 Golfweekend.nl