Weert

Golfbaan Laurabos ACtie

2-daags Golfarrangement in Weert - Hotel aan de golfbaan

Weert 17 verkocht

Zoekt u een bijzonder hotel aan de golfbaan? Dan is deze 2-daagse golfaanbieding een absolute aanrader. In de ochtendzon geniet u op uw balkon van het adembenemende uitzicht. In het restaurant staat een uitgelezen, vers ontbijt voor u klaar en u gaat een dag heerlijk 18 holes golfen op de Championship Course. De golfbaan ligt naast het hotel dus u kunt de auto mooi laten staan.

Golfbaan Golfkar Laurabos

Play, Dine and Stay - 3-daags Golfarrangement in Noord Limburg - Hotel aan de golfbaan Crossmoor

Weert 2 verkocht

De totaalbeleving, ultiem genieten in de natuur van het prachtige Limburg. Sluit uw sportieve avontuur op de golfbaan af met een heerlijk diner in Brasserie L en een overnachting in het hotel. Of u nu fanatiek komt golfen, uitgebreid wilt dineren of in stijl blijft overnachten? Alles staat hier in het teken van het grote genieten.

Laurabos Buiten

Gastronomisch Golfarrangement in bijzonder Golfhotel Midden Limburg met Fine Dining

Weert

Ongedwongen genieten van gastronomische gerechten en dineren met fantastisch uitzicht op de natuur, overnachten in een sfeervolle hotelkamer en voor de 18 holes golf loopt u zo de Champignonship Course op vanuit uw hotelkamer. Alle alle ingredienten voor een fantastisch verblijf en heerlijke golfdag vindt u in dit 2-daags gastronomisch golfarrangement.

Golfbaan Golfkar Laurabos

Greenfee bij Crossmoor Golf

Weert 5 verkocht

Kom golfen op de prachtige Championship Course van Crossmoor Golf. Gelegen vlakbij de grens van Limburg en Noord-Brabant, komt u helemaal tot rust op deze unieke golfbaan.

4 Uitstapjes

Golfweekend.nl is powered by Recreatief.nl
 
© 2024 Golfweekend.nl