Golfpark am Lowenhof
Golfpark am Lowenhof
Golfpark am Lowenhof
Golfpark am Lowenhof
Golfpark am Lowenhof

Onze partner

De golfbaan beschikt over 27 holes en een groot oefenterrein dat het hele jaar door gebruikt kan worden. Het ontwerp van de golfbaan is zorgvuldig geïntegreerd in het landschap van Wetterau en biedt een prachtig uitzicht op Frankfurt, Wetterau en de Vogelsberg. Wat dit golfpark echt bijzonder maakt, is de architectonische en natuurlijke integratie in het prachtige landschap van Wetterau. Elk aspect van het ontwerp is zorgvuldig overwogen om harmonieus op te gaan in de omgeving, waardoor golfers niet alleen kunnen genieten van een spannend spel, maar ook van de rustige en adembenemende omgeving.

Mogelijkheden

De volgende faciliteiten zijn beschikbaar bij deze locatie. Heeft u nog vragen? Neem dan gerust contact met ons op via 088-5405830.

Wifi
Receptie
Parkeren
Golfbaan

Hoogtepunt van Golfpark Lowenhof

Wat dit golfpark echt bijzonder maakt, is de architectonische en natuurlijke integratie in het prachtige landschap van Wetterau. Elk aspect van het ontwerp is zorgvuldig overwogen om harmonieus op te gaan in de omgeving, waardoor golfers niet alleen kunnen genieten van een spannend spel, maar ook van de rustige en adembenemende omgeving.

Een ander hoogtepunt van het Golfpark am Lowenhof is het panoramische uitzicht dat het biedt. Vanaf verschillende punten op de golfbaan heb je een schitterend uitzicht over de skyline van Frankfurt, de groene weiden van Wetterau en zelfs de majestueuze Vogelsberg in de verte. Dit prachtige uitzicht voegt een extra dimensie toe aan het spel en creëert een onvergetelijke ervaring voor elke golfer die het golfpark bezoekt.

Bovendien is het Golfpark am Lowenhof een golfbestemming die het hele jaar door kan worden bezocht. Dankzij het goed onderhouden terrein en de moderne faciliteiten kunnen golfers hier zowel in de zomer als in de winter genieten van een heerlijk rondje golf. Ongeacht het seizoen is er altijd wel een gelegenheid om je clubs te pakken en je vaardigheden te tonen op deze prachtige baan.

Golfweekend.nl is powered by Recreatief.nl
 
© 2023 Golfweekend.nl