hotel
Kamer
Kamer
Kamer
Steenhoven

Onze partner

Het interieur is speels met veel kleuren en glaswerk. Bewust werd gekozen om met veel glas te werken; wit zand wordt immers ontgonnen en verwerkt tot glas in Lommel, en dit gegeven werd op een creatieve manier geïntegreerd in de vormgeving van het hotel. De ruime ontbijtruimte en de vergaderzaal staat ter beschikking voor vergaderingen, recepties, workshops, ontbijtsessies en zakendiners.

Mogelijkheden

De volgende faciliteiten zijn beschikbaar bij deze locatie. Heeft u nog vragen? Neem dan gerust contact met ons op via 088-5405830.

Wifi
Receptie
Parkeren
Familiekamers
Lift
Fietsverhuur
Airconditioning

Hotelkamers

Dit hotel beschikt over 27 moderne hotelkamers ingericht met designmeubelen. Ze beschikken allen over een bad en douche, TV, telefoon met wekdienst, Wifi, kluis, airco en een waterkoker voor koffie en thee.

Single Room (1 persoonskamer) – 17m²:
Kleinere kamer met douche.1 single bed, TV, desk, tel.

Double (1 of 2 persoonskamer) - 25m²:
Kamer met ligbad/douche
1 tweepersoonsbed 1m80 breed, TV, desk, tel, terras

Twin (1 of 2 persoonskamer) - 25m²:
kamer met ligbad/douche
2 single bedden 2 x 90m breed, TV, desk, tel, terras

Omgeving

Lommel is gelegen in de Limburgse Kempen, een streek bekend om haar grote bossen, heide, duinen, meren en zandvlakten die uitnodigen voor een aangename fiets- of wandeltocht. Fietsen kunnen via het hotel gehuurd worden.

Ook bevindt het hotel zich aan de rand van het centrum van Lommel de kerk en winkelstraten bevinden zich op 400M van het hotel.

Golfen in de buurt

Dit hotel ligt in de buurt van Steenhoven Coutryclub. De golfbaan werd opgericht in 1987 en vormt een werkelijk prachtig onderhouden 18 holes golfbaan midden in het Kempische pittoreske Postel. De Steenhoven Country Club beschikt over een 18 holes golfbaan en vormt de ideale sportieve uitdaging voor zowel de gevorderde als voor de beginnende golfspeler

Golfweekend.nl is powered by Recreatief.nl
 
© 2023 Golfweekend.nl