Golfclub Kusten
Golfclub Kusten
Golfclub Kusten
Golfclub Kusten
Golfclub Kusten

Onze partner

usten-Golfclub Hohe Klint Cuxhaven is een golfclub gelegen aan de prachtige kust van Cuxhaven, Duitsland. De club staat bekend om zijn adembenemende uitzichten op de Noordzee en biedt golfers een unieke en uitdagende speelervaring. De golfbaan van strekt zich uit over een schilderachtig terrein, bestaande uit duinen, glooiende heuvels en weelderig groen. Golfers kunnen genieten van de frisse zeelucht terwijl ze hun vaardigheden op de baan testen. De club beschikt over een 18-holes golfbaan die is ontworpen om spelers van alle niveaus uit te dagen. De variërende terreinfuncties vereisen nauwkeurigheid en strategie, waardoor golfers hun techniek kunnen verfijnen terwijl ze genieten van de prachtige omgeving.

Mogelijkheden

De volgende faciliteiten zijn beschikbaar bij deze locatie. Heeft u nog vragen? Neem dan gerust contact met ons op via 088-5405830.

Wifi
Restaurant
Receptie
Parkeren
Golfbaan

De uitgebreide faciliteiten

Naast de golfbaan bieden ze ook uitgebreide faciliteiten voor leden en bezoekers. Er is een clubhuis waar golfers kunnen ontspannen en genieten van heerlijke gerechten en verfrissende drankjes. Bovendien is er een professioneel golfcentrum waar golfers lessen kunnen volgen en hun spel kunnen verbeteren. De locatie van de club aan de kust van Cuxhaven biedt ook mogelijkheden voor andere recreatieve activiteiten. Golfers kunnen na het spelen van een rondje golf ontspannen op de prachtige stranden of de nabijgelegen bezienswaardigheden van Cuxhaven verkennen.

Golfweekend.nl is powered by Recreatief.nl
 
© 2023 Golfweekend.nl