Regthuys
Regthuys
Regthys
Golfweekend
Regthuys

Onze partner

Golf & Country Club Regthuys is een Nederlandse golfclub in Winkel. De golfbaan, die ontworpen is door Alan Rijks en Aart Bergsma, werd geopend in 2006. De golfbaan is een 18 holes baan met NGF A-status par 71 en een lengte van ruim 5400 meter. Daarnaast is er een par 3 baan alsmede een drivingrange. Kom ook genieten van een dagje Regthuys! Er zijn 2 lussen: de Dijklus en de Tulpenlus en een mooie 9 holes Par 3. Ze hebben een verschillend karakter. De baan ontwikkelt zich van een inland-linksbaan met wapperende, hoge rough naar een park-polderbaan en kent spannende hoogteverschillen.

Mogelijkheden

De volgende faciliteiten zijn beschikbaar bij deze locatie. Heeft u nog vragen? Neem dan gerust contact met ons op via 088-5405830.

Wifi
Restaurant
Parkeren
Golfbaan
Oplaadpunt
Huisdieren niet toegestaan

Ontstaan golfbaan Regthuys

In het jaar 2003 worden de eerste plannen voor Golfbaan Regthuys gepresenteerd. Er gaat 3 jaar overheen voordat medio 2006 langzaam de contouren zichtbaar worden door de realisatie van de driving range, de par3 baan en een tent als clubhuis. In 2007 staat ons houten clubhuis en ook krijgt de baan een A-status toebedeeld waarna in 2009 ook de 9 holes wedstrijdbaan gereed is. Op 1 juni 2013 volgt de voltooiing van de 27 holes baan met de feestelijke opening van de Tulpenlus. De Dijklus lag op dat moment al een aantal jaren met spraakmakende holes zoals de Westfriese Omringdijkhole met een green die omringd is door de bekende dijk van Westfriesland. En op de Tulpenlus, de tulpenhole die helemaal in de vorm is van een tulp. De teeboxen zijn in de vorm van bollen, de fairway is de steel en de green heeft de vorm van de bloem.

Tegenwoordig staat Regthuys vooral bekend om haar Westfriese gastvrijheid met top-3 noteringen bij diverse verkiezingen over heel Nederland. Regthuys doet alles net even anders dan gebruikelijk en is daarom een onderscheidende golfbaan. De laatste jaren hebben ze nog meer aandacht besteed aan de ontwikkeling van onze natuur. Diversiteit in flora & fauna staat hoog op de agenda. Met het plaatsen van ecorails, nestkasten, een insectenhotel en valkentorens hebben ze een mooi aantal bijzondere plant- en diersoorten erbij gekregen. 

Faciliteiten

De ruime driving range biedt voldoende mogelijkheid om uw golfswing te verbeteren. Er zijn afslagplaatsen (met tee's) zowel buiten als overdekt zodat u altijd lekker kunt slaan. Het overdekte gedeelte heeft aan beide uiteinden spiegels zodat u, uw eigen swing goed kunt analyseren.  De oefengreens zijn gratis toegankelijk voor iedereen. In de ruime shop kunt u terecht voor kleding, trolleys, schoenen, golfballen, halve/hele golfsets en heel veel accessoires.

Golfschool Regthuys heeft ervaren golfleraren die op een gezellige en leuke manier golfles geven. Er kan alleen gelest worden of met meerdere personen. Voor golfers die nog geen golfmaat hebben, hebben ze veel mogelijkheden om in contact te komen met andere beginnende golfers. De oefenbaan (par 3 baan) die ze hebben is een groot voordeel. Hier kunnen beginnende golfers vanaf moment één al echte holes spelen en zo direct genieten van het golfspel.

Daarnaast beschikt de golfbaan over een chipping area, puttinggreen, compact course, buggy's , trolley verhuur, oplaadsysteem, bar, restaurant, kluisjes en Wifi.

Uitstekend restaurant

Regthuys kan u veel bieden op het gebied van horeca. Ze hebben een eigen keuken waarin onze enthousiaste koks hun culinaire kunsten vertonen. Hierdoor kunnen ze buffetten tot wel 200 personen aan. Vooral ’s zomers kunt u overdag en ’s avonds bij ons terecht voor een heerlijke lunch of diner. De fraaie locatie leent zich prima voor een zonnige borrel op een ruim terras. De informele sfeer zorgt al snel voor veel gezelligheid. Dat we hierbij ook nog eens een vriendelijke prijsstelling hanteren is voor u natuurlijk extra leuk meegenomen. Ook zonder te golfen bent u natuurlijk van harte welkom voor een hapje/drankje. Ze kiezen alleen voor de allerbeste ingrediënten en zoveel mogelijk uit eigen regio. Mede daarom werken ze samen met onderstaande topleveranciers bij hun uit de buurt.

Marc W
9
11 juni 2024
Goede starttijd en schitterende baan
May Fraay
9
08 juni 2024
Geweldig mooie baan. Helemaal in de watten gelegd met golfbal, flessen wijn en een kortingsvoucher voor 4 pers.Top
Ralph van Eijk
9
03 juni 2024
Leuke baan, lunch was goed en genoeg. Leuke golfdag gehad.
Ruud Stikkelbroeck
9
27 september 2022
Afgelopen zondag 25 september 18 holes gelopen op deze baan. Na 9 holes een prima lunch genuttigd. Baan uitdagend. Erg leuke dag gehad.
Anoniem
8
27 september 2022
prachtig aangelegde en onderhouden baan, prima horeca en verzorging in de baan
Anoniem
9
30 april 2022
Mooie baan, vriendelijke en flexibele medewerkers
Golfweekend.nl maakt gebruik van cookies
Golfweekend.nl is powered by Recreatief.nl
 
© 2024 Golfweekend.nl