Golfclub de Haenen in Teteringen
Golfclub de Haenen in Teteringen
Golfclub de Haenen in Teteringen
Golfclub de Haenen in Teteringen
Golfclub de Haenen in Teteringen

Onze partner

Golfpark de Haenen is een park waar genieten voorop staat. Zij bieden een aangenaam verblijf. Op de mooie en verzorgde golfbaan en in de gastvrije brasserie kan iedereen terecht voor kwaliteit en verbondenheid. 

Wat heeft deze golfbaan te bieden?

Wat maakt de beste golfbanen van Nederland de besten? Golfpark de Haenen gelooft dat dit in meer zit dan enkel een jarenlang bestaan en veel holes. Daarom bieden zij ook meer dan dat! Zij bieden een unieke ervaring op het openbare landgoed, leuke golflessen voor jong en oud, goed eten in het restaurant en een prettige omgeving om efficiënt zaken te doen.

Ligging golfbaan

Golfpark de Haenen ligt tegen de Teteringse Heide, de overgang naar de 18 holes en de Par 3 baan is heel natuurlijk en maakt het een prachtige omgeving om te golfen en te wandelen. Het park is openbaar toegankelijk, ook in de brasserie en op het terras is iedereen van harte welkom.

Faciliteiten bij de golfbaan

De golfbaan beschikt over een restaurant en terras. Na het golfen kunt u in in de brasserie en op het terras nog heerlijk genieten van een drankje en een hapje. Naast de 18 holes golfbaan is er een driving range, putting green en pitch & putt. 

Golfweekend.nl maakt gebruik van cookies
Golfweekend.nl is powered by Recreatief.nl
 
© 2024 Golfweekend.nl