Golfen Winterswijk
Golfbaan de Voortwisch
Golfarrangement
Golfen in Winterswijk
Golfen in Winterswijk

Onze partner

Golf en Country Club Winterswijk is verbonden aan Golfbaan de Voortwisch en bevindt zich in het Nationaal Landschap Winterswijk.De Winterswijkse golfbaan is bij uitstek dé plek voor iedereen die in rust wil golfen in een groene en historische omgeving en wil genieten van de Achterhoekse gastvrijheid. 

Mogelijkheden

De volgende faciliteiten zijn beschikbaar bij deze locatie. Heeft u nog vragen? Neem dan gerust contact met ons op via 088-5405830.

Wifi
Restaurant
Receptie
Parkeren
Fietsenstalling
Huisdieren toegestaan

Restaurant

Zowel golfers als niet-golfers zijn dagelijks van harte welkom in ons restaurant De Voortwisch voor zowel koude als warme dranken, ontbijt, lunch en diner. Zelfs een high tea en high wine behoren tot de mogelijkheden. Voor een high tea, high wine of uitgebreid verrassingsdiner dien je van te voren te reserveren. Voor meer informatie, bekijk onze pagina met arrangementen. Het verrassingsdiner wordt bereid door top chef-kok Rob Leemrijse.

 

Uitdagende parkbaan

Golfbaan de Voortwisch in Winterswijk is een uitdagende par 71 parkbaan met grote waterpartijen en bosrijke holes.

De lengte vanaf de gele tee is 5692 meter
De lengte vanaf de rode tee is 4884 meter

Gasten zijn welkom

Golfbaan de Voortwisch biedt niet alleen ruimte aan eigen leden, maar ook aan gasten met een erkende handicap. Iedere golfer is welkom. Ook is het mogelijk om op onze baan aan uw spelniveau te werken, onder leiding van een van onze golfpro’s.

Golfweekend.nl is powered by Recreatief.nl
 
© 2023 Golfweekend.nl