Golfbaan
Bleijenbeek
Clubhuis
Golfbaan
Bleijenbeek

Greenfee bij landgoed golfbaan de Bleijenbeek

In de kop van Limburg, net onder Nijmegen, vindt u Landgoed Bleijenbeek, een van de weinige golfbanen in Nederland die gelegen is in een Nationaal Park. Ontdek de golfbaan. Alles is mogelijk en iedereen is welkom.

Mogelijkheden

De volgende faciliteiten zijn beschikbaar bij deze locatie. Heeft u nog vragen? Neem dan gerust contact met ons op via 088-5405830.

Restaurant
Parkeren

Golfen bij Landgoed Bleijenbeek

In het midden van prachtig, rustig en romantisch Nationaal park de Maasduinen vindt u Landgoed Bleijenbeek. Een landgoed en golfbaan waar Limburgse gastvrijheid binnen handbereik is van heel Nederland – gezien de centrale ligging in, Afferden in de kop van Noord Limburg.
Landgoed Bleijenbeek is geopend in 2005, en bied je een unieke golfervaring waarin u zicht waant in een rijk landschap met oude bomenlanen en rustig kabbelend beekje en een prachtige, historische kasteelruïne.

Landgoed Bleijenbeek is ontworpen door gerenommeerd golfarchitect Gerard Jol en beschikt over fantastische waterpartijen en uitdagende hoogteverschillen die een tactisch en weldoordacht spel noodzakelijk maken. Recent heeft Gerard Jol zelfs de Hole 5 van de Championship Course baan op Landgoed Bleijenbeek benoemd tot de mooiste hole die hij ooit heeft ontworpen!

Prijzen vanaf 1 maart 2024
18-Holes greenfee ma t/m vr : € 74,50 p.p.
18-Holes greenfee  za, zo: € 82,50 p.p.

9-Holes greenfee ma t/m vr: € 46,00 p.p.
9-Holes greenfee za, zo: € 50,00 p.p.

Prime time
18-Holes greenfee ma t/m vr : € 84,50 p.p.
18-Holes greenfee  za, zo: € 92,50 p.p.

9-Holes greenfee ma t/m vr: € 56,00 p.p.
9-Holes greenfee za, zo: € 60,00 p.p.

Primetime tarief geldt tussen 10.00 en 13.00 uur

Kosten greenfee Twilight:
18-holes Twilight ma t/m vr € 59,50 p.p.
18-holes Twilight za en zo € 67,50 p.p. 

9-holes Twilight ma t/m vr € 37,00 p.p.
9-holes Twilight za en zo € 41,00 p.p.

Twilight tarief geldt vanaf 16.00 uur.

 

Onze partner

Golfbaan in Limburg

In de kop van Limburg, net onder Nijmegen, vind je Landgoed Bleijenbeek; een van de weinige golfbanen in Nederland die gelegen is in een Nationaal Park!

De golfbaan

Landgoed Bleijenbeek is ontworpen door gerenommeerd golfarchitect Gerard Jol en beschikt over fantastische waterpartijen en uitdagende hoogteverschillen die een tactisch en weldoordacht spel noodzakelijk maken. Recent heeft Gerard Jol zelfs de Hole 5 van de Championship Course baan op Landgoed Bleijenbeek benoemd tot de mooiste hole die hij ooit heeft ontworpen!

Faciliteiten van de golfbaan

  • 18 holes Championship Course (GVB verplicht)
  • 9 holes Par 3-4 baan (baanpermissie vereist)
  • 9 holes Pitch- en Puttbaan (recreatieniveau)
  • Driving range
  • Oefengreens, -bunkers & -holes

Restaurant bij de golfbaan

Uiteraard kun je ervoor kiezen om na een sportieve dag op de golfbaan plaats te nemen in ons restaurant om een gezellig hapje te eten met je medespelers. Een etentje in het restaurant geeft je net dat éxtra beetje gezelligheid en maakt jouw dagje uit helemaal compleet.

Omgeving

Limburg

Leuke uitjes en groepsuitjes in Limburg met het zuidelijke Heuvelland glooiend met schitterende vergezichten. Geniet van een heerlijk weekendje weg om te fietsen, wandelen of te relaxen met een beauty dag. Of neem een kijkje in ons uitgebreide aanbod voor een avondje of dagje uit met familie, vrienden of collega's.

Afferden

Afferden is een klein dorp in de provincie Limburg. Zoals veel plaatsen in Limburg, wordt het kerkdorp Afferden omgeven door een groene en natuurlijke omgeving. De regio staat bekend om zijn glooiende heuvels, bossen en schilderachtige landschappen. Door de natuurlijke omgeving zijn er veel mogelijkheden voor recreatieve activiteiten zoals wandelen, fietsen en andere buitenactiviteiten.

Golfweekend.nl maakt gebruik van cookies
Golfweekend.nl is powered by Recreatief.nl
 
© 2024 Golfweekend.nl