Golfbaan
Golfbaan
Golfbaan
Golfbaan
Golfbaan

Greenfee bij Golfclub Schmallenberg in het Sauerland

Kom golfen in het Sauerland bij Golfclub Schmallenberg. Met 27 holes is het de grootste golfbaan van het Sauerland. Twee jaar geleden zijn we verkozen tot de mooiste baan (qua landschap) van Duitsland. De golfbaan heeft alle gewenste faciliteiten die het golfershart begeert.

Mogelijkheden

De volgende faciliteiten zijn beschikbaar bij deze locatie. Heeft u nog vragen? Neem dan gerust contact met ons op via 088-5405830.

Restaurant
Parkeren
Golfbaan
Huisdieren toegestaan
Oplaadpunt

Golfclub Schmallenberg

Golfclub Schmallenberg is een 27 holes baan met een 6 holes PAR 3 baan. Het is de grootste golfbaan van het Sauerland. Het gebied is razend populair voor vakantiegangers voor Nederlanders. De drie 9-holes banen West, Oost en Noord zijn allemaal verschillend en er zijn dus 3 verschillende luscombinaties mogelijk. De westelijke baan is vrij vlak. Op oost en noord loopt (of rijdt) u door de typische heuvels van het Sauerland. De zeer interessante holes hebben geweldige uitzichten op het landschap. Twee jaar geleden is de golfbaan verkozen tot de mooiste baan (qua landschap) van Duitsland. De golfbaan heeft meer dan 30 buggy's, dus u hebt altijd de mogelijkheid om te rijden.

Prijzen: 

18 holes greenfee: € 70,00 per persoon
9 holes greenfee: € 40,00 per persoon

Huur buggy 18 holes: € 30,00 per persoon
Huur buggy 9 holes: € 18,00 per persoon

Maximaal aantal personen per flight: 4

Onze partner

Golfbaan Schmallenberg

Golfclub Schmallenberg is een 27 holes baan met een 6 holes PAR 3 baan. Het is de grootste golfbaan in het Sauerland. De omgeving is razend populair voor vakantiegangers uit Nederland. De drie 9-holes banen West, Oost en Noord zijn allemaal verschillend en er zijn 3 verschillende luscombinaties mogelijk. De westelijke baan is vrij vlak. Op oost en noord loopt (of rijdt) u door de typische heuvels van het Sauerland. Er zijn zeer interessante holes en geweldige uitzichten op het landschap. Twee jaar geleden is de golfbaan verkozen tot de mooiste baan (qua landschap) van Duitsland.

Faciliteiten

  • 27 holes golfbaan
  • 6 holes par 3 baan
  • Driving Range (14 overdekte afslagplaatsen)
  • Oefengreens & bunkers
  • 30 Buggy's

Restaurant op de golfbaan

Ingebed in de prachtige golfbaan wachten de familie Deimann, u dagelijks op met vers bereide maaltijden, zelfgebakken taarten, koffie en een breed scala aan dranken. Het café-restaurant verwelkomt u in een gezellige sfeer met een uniek uitzicht op de omliggende bergen. Of u nu een korte tussenstop wilt maken tijdens uw spelronde/wandelronde of de (golf)dag wilt afsluiten met een prachtig uitzicht op de zonsondergang - wij verwennen u graag.

Omgeving

Duitsland

weekendje weg duitsland ? Van actieve outdoor programma's in Sauerland en Winterberg tot een romantisch weekendje in een prachtig hotel. In Duitsland hebben we een zeer divers en uitgebreid aanbod van leuke dagjes uit en weekendjes weg voor kleine en grote groepen. Neem snel een kijkje in ons aanbod in Duitsland.

Schmallenberg-Winkhausen

Schmallenberg-Winkhausen is een deel van de stad Schmallenberg in de regio Sauerland, Duitsland. De stad heeft een charmant historisch centrum met vakwerkhuizen, gezellige pleinen en historische gebouwen. Het Sauerland staat bekend om zijn groene heuvels, uitgestrekte bossen en schilderachtige landschappen. Dit maakt het een ideale bestemming voor natuurliefhebbers, wandelaars en fietsers. In de winter biedt Schmallenberg mogelijkheden voor wintersport. De regio heeft skigebieden en langlaufpaden, waardoor het een populaire bestemming is voor skiƫrs en snowboarders.

Golfweekend.nl maakt gebruik van cookies
Golfweekend.nl is powered by Recreatief.nl
 
© 2024 Golfweekend.nl