Afslaan bij Keppelse golfclub
Keppelse CG
Keppelse golfclub
Keppelse golfclub
Keppelse golfclub

Greenfee bij de Keppelse Golfclub

Midden in het pittoreske dorpje Hoog-Keppel, vindt u de Keppelse Golfclub. De golfbaan van de Keppelse is prachtig gelegen in het coulisselandschap van de Gelderse Achterhoek. De 96 jaar oude club is gastvrij en vriendelijk, zoals de hele regio. De 18 holes liggen heerlijk aan de rand van bossen, waardoor je tijdens het golfen geniet van alle rust.

Mogelijkheden

De volgende faciliteiten zijn beschikbaar bij deze locatie. Heeft u nog vragen? Neem dan gerust contact met ons op via 088-5405830.

Wifi
Restaurant
Parkeren
Oplaadpunt
Huisdieren niet toegestaan

Greenfee bij de Keppelse Golfclub

Midden in het pittoreske dorpje Hoog-Keppel, vindt u de Keppelse Golfclub. De golfbaan van de Keppelse is prachtig gelegen in het coulisselandschap van de Gelderse Achterhoek. De 96 jaar oude club is gastvrij en vriendelijk, zoals de hele regio. De 18 holes liggen heerlijk aan de rand van bossen, waardoor je tijdens het golfen geniet van alle rust.

De Keppelse Golfclub is een van de oudste golfclubs van Nederland. Al sinds 1926 kan er worden afgeslagen in Hoog-Keppel. Sinds 2011 is de 9-holes baan uitgebreid naar een prachtige 18 holes baan. De faciliteiten zijn de laatste jaren flink gemoderniseerd en de baan ligt er fraai bij. Met een nieuw clubhuis voldoet deze baan aan alle eisen voor een heerlijke ochtend, middag of avond golfen.

Prijzen:

18 holes greenfee: € 75,00 per persoon
9 holes greenfee: € 45,00 per persoon

Maximaal aantal personen per flight: 4 (alleen in overleg)

C.D. de Langen
9
06 juni 2024
Als Noordhollanders hebben wij enorm genoten van het Golfen in de Achterhoek. Het voelde aan als een warm bad.
Gert-Jan Wal
8
18 september 2023
mooie lokatie, uitdagende golfcourse, vriendelijke ontvangst
Thérèse Van den Honert-Athmer
8
15 augustus 2023
De Keppelse is een mooie golfbaan, wel flink lopen.
Sabine Lamers
8
18 juli 2023
Mooie baan. Goede service.
Robert
9
06 juni 2023
Prima georganiseerd en alles was netjes geboekt voor ons.
Andrea Cecchi
8
05 juni 2023
De golfbaan zag prachtig uit, goed verzorg en de club huis was ook heel mooi, complimenten. Jammer dat voor ons te ver weg is , we komen uit katwijk, maar wie weet
Anoniem
9
23 oktober 2022
Mooie baan, alles prima geregeld. Goede lunch.

Onze partner

Golfbaan bij de Keppelse golfclub

De Keppelse heeft een gevarieerde 18 holesbaan. U speelt langs prachtige bosranden en uitdagende waterpartijen met zicht op het dorp Hoog-Keppel. Zowel voor beginnende als meer gevorderde spelers is deze baan uitdagend. De smalle fairways en lastige greens van de oude 9 holes en de waterhindernissen en het meer geaccidenteerde en open terrein van de nieuwe 9 zorgen voor de nodige uitdagingen. Kom spelen op een van de oudste holes van Nederland. De oudste hole van de baan is hole 15, die vrijwel ongewijzigd in deze vorm vanaf 1931 zo gespeeld wordt.

Faciliteiten

  • 18 holes Championship Course (GVB verplicht)
  • Driving range
  • Oefengreens, bunkers & -holes
  • Handicarts/Buggy's

Brasserie

Een paar jaar geleden, is het oude clubhuis vervangen, een voormalige boerderij bij de kerk van Hoog-Keppel is omgebouwd tot een modern clubhuis met veel ramen. Het clubhuis heeft een heerlijk terras pal aan de 18e green waar veel te zien is. De perfecte locatie voor de welbekende 19e hole.

De Heeren van de Brasserie heten u van harte welkom. Met een uitgebreide lunchkaart zijn er genoeg mogelijkheden om voor, na of tijdens uw golfronde te genieten van een heerlijke lunch. Van woensdag tot en met zondag is de avondkeuken geopend voor een diner.

Extra informatie

In het clubhuis kunt u enkel met pinpas betaald worden. Contant geldt wordt niet aangenomen. Wanneer u bij ons heeft gereserveerd, betaald u ter plaatse bij aankomst.

De afstand tussen verschillende holes is in sommige gevallen erg groot. Voor personen die slechter ter been zijn, wordt daarom een buggy aangeraden.

De golfbaan heeft 8 handicarts. Indien u een handicart wenst te reserveren, dan dient u dat zelf te doen via de website van Stichting Handicart.

Omgeving

Gelderland

uitjes, groepsuitjes Gelderland, familie uitjes en bedrijfsuitjes in de Veluwe en Montferland. Ontdek de Hanzesteden. Gelderland voor uw leuke dagje uit of weekendje weg.

Hoog-Keppel

Hoog-Keppel is een dorp in de gemeente Bronckhorst in de Nederlandse provincie Gelderland. Het heeft een landelijke uitstraling met historische gebouwen en landerijen. Het dorp bevindt zich in een groene omgeving en is omringd door natuur. Hoog-Keppel heeft enkele historische gebouwen en bezienswaardigheden, zoals kastelen en oude boerderijen. Een opvallende bezienswaardigheid in Hoog-Keppel is Kasteel Keppel. Door de centrale ligging van het dorp ben je snel in de steden Doesburg en Doetinchem.

Golfweekend.nl maakt gebruik van cookies
Golfweekend.nl is powered by Recreatief.nl
 
© 2024 Golfweekend.nl