Golfbaan The Mondial
Golfbaan The Mondial
Golfbaan The Mondial
Golfbaan The Mondial
Golfbaan The Mondial

9 Holes Golfen in Houten met uitzicht op het kasteel

Bij De Utrechtse in Houten kunt u golfen op een uitdagende 9 holes golfbaan. De zeer gevarieerde holes verleiden u te gaan voor het best mogelijke resultaat. Vaak met het sprookjesachtige uitzicht op Kasteel Heemstede. Hier ontdekt u waar u staat met uw golfspel. Als u de water- en bunkerpartijen of wasteland area uit het spel weet te houden.

Mogelijkheden

De volgende faciliteiten zijn beschikbaar bij deze locatie. Heeft u nog vragen? Neem dan gerust contact met ons op via 088-5405830.

Restaurant
Golfbaan

9 Holes Golfen met uitzicht op het kasteel

Bij De Utrechtse in Houten kunt u golfen op een uitdagende 9 holes golfbaan. De zeer gevarieerde holes verleiden u te gaan voor het best mogelijke resultaat. Vaak met het sprookjesachtige uitzicht op Kasteel Heemstede. Hier ontdekt u waar u staat met uw golfspel. Als u de water- en bunkerpartijen of wasteland area uit het spel weet te houden. 

De 9 holes zijn samen 2745 meter aan golfbaan. Welk spelniveau u ook heeft, u kunt hier optimaal genieten van golf.

Prijzen:
9 Holes Wedstrijdbaan: € 40,00
18 Holes Wedstrijdbaan: € 70,00
Par 3 Dagkaart: € 22,50

Onze partner

Uitdagende 9 holes golfbaan

Kom spelen op de uitdagende 9 holes golfbaan. De zeer gevarieerde holes verleiden je te gaan voor het best mogelijke resultaat.

Uitgebreide oefenfaciliteiten

Daarnaast beschikt de golfbaan over uitgebreide oefenfaciliteiten waaronder een overdekte driving range, een ruime putting green en chipping green.

De brasserie van The Mondial

De brasserie is het restaurantbedrijf van The Mondial waar u kunt genieten van een drankje en een hapje. Het grote terras is een plek om heerlijk te genieten van het uitzicht op kasteel Heemstede en hole 9, onder het genot van een drankje, hartige hapjes of wellicht een fijne lunch.

Omgeving

Utrecht

In de provincie Utrecht kunt u heerlijk genieten van leuke dagjes uit en weekendjes weg! In ons uitgebreide aanbod voor groepen vindt u stadsspellen, workshops, themafeesten en actieve avondprogramma's maar ook met z'n tweetjes of voor het hele gezin hebben we een uitgebreid aanbod in Utrecht.

Houten

Houten is een stad en gemeente in de provincie Utrecht. Het staat bekend om zijn uitgebreide fietspadennetwerk en fietsvriendelijke infrastructuur. Houten is beroemd om zijn moderne stedenbouw, met een focus op autoluwe zones, groene ruimtes en goed ontworpen woonwijken. Er zijn diverse parken, natuurgebieden en recreatievoorzieningen in en rond Houten. U kunt genieten van wandelingen, picknicks en andere buitenactiviteiten in de groene omgeving. Houten heeft een modern winkelcentrum, Het Rond, waar winkels, restaurants en cafés te vinden zijn.

Golfweekend.nl maakt gebruik van cookies
Golfweekend.nl is powered by Recreatief.nl
 
© 2024 Golfweekend.nl