Hole 18
Golfbaan
Overkapping
Terras

Greenfee bij Golfpark De Turfvaert

De Turfvaert is een 18 holes Inland Linkscourse Golfbaan in het Brabants Rijsbergen. De golfbaan is vriendelijk voor de beginnende golfer en tegelijk uitdagend voor de geoefende speler.

Mogelijkheden

De volgende faciliteiten zijn beschikbaar bij deze locatie. Heeft u nog vragen? Neem dan gerust contact met ons op via 088-5405830.

Restaurant
Golfbaan

18-holes greenfee bij Golfpark de Turfvaert

De golfbaan is vriendelijk voor de beginnende golfer en tegelijk uitdagend voor de geoefende speler. De Turfvaert is een 'nieuwe klassieker' en wil jou golf laten beleven zoals wij denken dat golf bedoeld is; rust, gezelligheid en gastvrijheid.

Golfpark De Turfvaert ligt op korte afstand van Breda, Etten-Leur, Roosendaal en Antwerpen en is gelegen op Landgoed De Turfvaert. Zowel het Landgoed als het Golfpark dragen de naam van de oude vaarweg uit 1619. Destijds een belangrijke ader voor transport van turf die vandaag de dag nog altijd langs het park meandert. In de voormalige boerderij die dateert uit 1956 zijn behalve de brasserie ook de receptie, kleedruimtes en de comfortabele lounge te vinden.

Prijzen:
18-holes Greenfee op weekdagen € 66,00 p.p.
18-holes Greenfee op weekend- en feestdagen € 71,00 p.p.

9-holes Greenfee op weekdagen € 45,00 p.p.
9-holes Greenfee op weekend- en feestdagen € 49,50 p.p.

De prijs van deze greenfee is geldig tot 31 december 2024.

Van Den Borre Linda, Winge golf
10
21 mei 2024
Wij zij super vriendelijk ontvangen. Na 9 holes te hebben gespeeld stond ons lunchbuffet klaar. We zijn allen zeer tevreden naar huis vertrokken. Dikke Merciekes aan de hele team van Golfpark de Turfvaert.
Patrick Hens
8
06 juni 2023
Uitdagende en mooie inland linksbaan. Prima ontvangst en uitstekende catering service

Onze partner

18-holes golfbaan De Turfvaert

De Turfvaert is een 18-holes golfbaan. De baan is vriendelijk voor de beginnende golfer en tegelijk uitdagend voor de geoefende speler. Golfpark De Turfvaert ligt op korte afstand van Breda, Etten-Leur, Roosendaal en Antwerpen en is gelegen op Landgoed De Turfvaert. Zowel het Landgoed als het Golfpark dragen de naam van de oude vaarweg uit 1619. Destijds een belangrijke ader voor transport van turf die vandaag de dag nog altijd langs het park meandert. In de voormalige boerderij die dateert uit 1956 zijn behalve de brasserie ook de receptie, kleedruimtes en de comfortabele lounge te vinden.

Uitgebreide oefenfaciliteiten

Naast de 18-holes golfbaan beschikt De Turfvaert over uitgebreide oefenfaciliteiten:

  • Drivingrange: lengte ca. 225 meter, een breedte van 80 meter, 20 afslagplaatsen waarvan 13 overdekt
  • Oefengreens: ruime chip-, pitch- en puttmogelijkheden.
  • Twee oefenbunkers, greenside bunkers met in het midden een oefengreen
  • Eén fairway bunker op de driving range
  • Zes oefenholes: lengte van de holes ca. 40 tot 80 meter

Brasserie de Turfvaert

In de voormalige boerderij die dateert uit 1956 bevindt zich Brasserie De Turfvaert. Brasserie De Turfvaert ligt naast enkele monumentale eiken met een prachtig uitzicht op de golfbaan met zijn grote waterpartijen. De Brasserie heeft een volledige lunch, borrel en dinerkaart.

Omgeving

Noord-Brabant

Weekendje weg en Proef de Brabantse gezelligheid met ons uitgebreide aanbod.

Rijsbergen

Golfweekend.nl maakt gebruik van cookies
Golfweekend.nl is powered by Recreatief.nl
 
© 2024 Golfweekend.nl