Golfbaan
Clubhuis
Golfen
Bloesem

18-holes greenfee bij Golfclub Wasserburg Anholt

Golfclub Wasserburg Anholt - gelegen in het grensgebied van Westfalen, Nederrijn en Nederland - biedt zowel de sportieve ambitieuze speler als de golfer die op zoek is naar ontspanning alles wat hij van een eersteklas golfbaan mag verwachten

Mogelijkheden

De volgende faciliteiten zijn beschikbaar bij deze locatie. Heeft u nog vragen? Neem dan gerust contact met ons op via 088-5405830.

Restaurant
Golfbaan

18-holes greenfee bij Golfclub Wasserburg Anholt

Kenmerkend is de gevarieerde vierkante architectuur. De spelers worden fysiek uitgedaagd door tal van uitdagende obstakels, die worden gevormd door de rivieren, vijvers, bomen en bunkers. Lang en nauwkeurig spel is vereist. De 18 fairways hebben een lengte van 5314 m voor dames en 6041 m voor heren en voldoen aan de hoogste sportieve eisen.

Prijzen:
18 holes greenfee: € 55,00 per persoon maandag t/m vrijdag
18 holes greenfee: € 75,00 per persoon zaterdag en zondag
Huur buggy 18 holes: € 35,00
Huur trolly 18 holes: € 8,00

De greenfee is alleen te boeken in combinatie met een overnachting in de buurt, vraag naar de mogelijkheden.

Andrea Cecchi
8
05 juni 2023
De golfbaan zag goed uit, goed verzorg ,ook de club huis was erg mooi. We hebben ook genoten van de kasteel en tuinen aan de overkant
Joost van Maanen
8
28 augustus 2022
Alles prima geregeld terugkoppeling van golfclub naar mij laat te wensen over ( niet dus) maar daar kan recreatief niks aan doen

Onze partner

Wasserburg Anholt 18-holes

De Wasserburg Anholt golfbaan bestaat uit een 18-holes en 6-holes. De 18-holes is bijzonder door zijn Wilde kruidenweiden, prachtige vijverlandschappen, twee rivieren, het uitzicht op de waterburcht en de gevarieerde dierenwereld. De 6-holes is een korte baan langs de Issel en met uitzicht op het kasteel is de ideale oefenfaciliteit zowel voor beginners als voor ervaren golferes.

Overige golf faciliteiten

Daarnaast beschikt de golfbaan ook over een Driving Range en verschillende oefenfaciliteiten en trainingsmogelijkheden.

Restaurant en Bistro

In het Restaurant kunt u zich na een rondje golf laten verwennen met heerlijke seizoens- en streekgerechten en drankjes in een prachtige ambiance.

Omgeving

Duitsland

weekendje weg duitsland ? Van actieve outdoor programma's in Sauerland en Winterberg tot een romantisch weekendje in een prachtig hotel. In Duitsland hebben we een zeer divers en uitgebreid aanbod van leuke dagjes uit en weekendjes weg voor kleine en grote groepen. Neem snel een kijkje in ons aanbod in Duitsland.

Isselburg-Anholt

Isselburg-Anholt is een stad in de deelstaat Noordrijn-Westfalen, Duitsland. Het ligt aan de rivier de Issel. De aanwezigheid van de rivier biedt mogelijkheden voor watersportactiviteiten zoals kanoën, vissen en varen. Het indrukwekkende Kasteel Anholt is een van de belangrijkste bezienswaardigheden van Isselburg-Anholt. Het museum herbergt een porselein-, meubel-, wapen- en schilderijencollectie waaronder een Rembrandt. De uitgestrekte tuinen rondom het kasteel en het in Engelse stijl aangelegd park bieden o.a. een watertuin, een doolhof en een bloemenweide.

Golfweekend.nl maakt gebruik van cookies
Golfweekend.nl is powered by Recreatief.nl
 
© 2024 Golfweekend.nl