Golfbaan
bordgolfbaan
uitzichtgolfbaan
rivier
golfen

18-holes greenfee bij Golfbaan Grevelingenhout

Langs het prachtige Grevelingenmeer ligt een unieke golfbaan. Heerlijk een keertje golfen op een terrein van ruim 52 ha groot, in voormalige landerijen en bossen, naast Bruinisse. Hier vermengt de zilte zeelucht zich met de heerlijke geur van kastanjebomen en het prachtige groen dat de 18-holes baan omringt. De baan en de vele enthousiaste spelers dagen én nodigen u uit.

Heerlijk golfen in het groenige Bruinisse

Op een ruim 52 ha groot terrein oorspronkelijk bestaande uit landerijen en bossen en uniek gelegen langs het prachtige Grevelingenmeer, op een afstand van ca. 3 km van het (mossel)vissersplaatsje Bruinisse. De 18-holes baan heeft een par van 72 en een lengte van 6.151 meter. De baan wordt omschreven als een parkbaan met veel water. 

Prijs:
€ 65 p.p. voor een 18-holes greenfee op doordeweekse dagen.
Het is alleen mogelijk om op doordeweekse dagen een greenfee te boeken.

De prijs van deze greenfee bij Grevelingenhout is geldig tot en met 31 december 2024.

Onze partner

Algemene informatie

Een unieke golfbaan, langs het prachtige Grevelingenmeer. Heerlijk een keertje golfen op een terrein van ruim 52 ha groot, in voormalige landerijen en bossen, naast Bruinisse. Hier vermengt de zilte zeelucht zich met de heerlijke geur van kastanjebloemen en het prachtige groen dat de 18-holes baan omringt. De baan en de vele enthousiaste spelers dagen én nodigen u uit.

De golfbaan

Op een ruim 52 hectare groot terrein oorspronkelijk bestaande uit landerijen en bossen en uniek gelegen langs het prachtige Grevelingenmeer, op een afstand van ca. 3 km van het (mossel)vissersplaatsje Bruinisse. De 18-holes baan heeft een par van 72 en een lengte van 6.151 meter. De baan wordt omschreven als een parkbaan met veel water.

Faciliteiten

Een bezoek aan de gezellige en goed gesorteerde golfshop van de golfbaan is altijd de moeite waard, al is het alleen maar om op de hoogte te blijven van de nieuwste trends in clubs, putters, ballen, tassen, schoenen en kleding van bekende topmerken. 

Golfers die tijdelijk of permanent niet in staat zijn hun golfrondje lopend te doen, kunnen gebruik maken van een zogenaamde Handicart. Dit natuurlijk op voorwaarde dat zij een Handicartpas bezitten. 

De Brasserie

De brasserie staat voor genieten in een prachtige omgeving. Met uitzicht op de dubbele green van hole 9 en 18, weg van alle drukte en te midden van de Zeeuwse zilte lucht zal een lunch, borrel en/of diner zeker in de smaak vallen.

De chef werkt met een basis menukaart, maar buiten de kaart om zullen er geregeld seizoensgebonden producten te verkrijgen zijn. Keer op keer probeert hij u weer te verrassen met de heerlijke combinaties.

Omgeving

Zeeland

Weekendje weg , heerlijk uit in Zeeland. Weekendje fietsen of wandelen aan de Zeeuwse kust, relaxen met een wellness weekend of juist een sportieve zeildag beleven op de Zeeuwse wateren!

Bruinisse

Bruinisse ligt op het Zeeuwse eiland Schouwen-Duivenland op de hoek van het Grevelingenmeer en Nationaal Park Oosterschelde. In Bruinisse kunt u genieten aan het strand en kan er natuurlijk gezwommen worden in het Grevelingenmeer.

Golfweekend.nl maakt gebruik van cookies
Golfweekend.nl is powered by Recreatief.nl
 
© 2024 Golfweekend.nl