Het grootste aanbod golfarrangementen in Nederland, Duitsland & Belgie!

Golfweekend organiseren? Goede hotels in combinatie met bijzondere golfbanen en lekker eten. Weekendje golf, golfarrangementen en golfvakanties!

384 Uitstapjes

Haus Bey

3-daags Golfarrangement in Limburg met 4 verschillende golfbanen

Venlo

Met dit golf Arrangement bij dit hotel in Venlo geniet u van de ultieme combinatie van ontspanning, inspanning op hoog niveau. U kunt uw swing perfectioneren op de golfbaan De Herkenbosche, De Peelse Golf, de Golfhorst en/of Golfanlage Haus Bey en u zult beslist de Limburgse gastvrijheid ervaren. ’s Avonds geniet u van een 3-gangen diner in het hotel.

Golfbaan Herkenbosche

3-daags Golfarrangement in Kasteelhotel Tegelen

Tegelen

Met dit 3-daags golfarrangement in Tegelen geniet u van de ultieme combinatie van ontspanning, inspanning en culinair op niveau. U kunt uw swing perfectioneren op de golfbaan De Herkenbosche, De Peelse Golf, de Golfhorst en/of Golfanlage Haus Bey en u zult beslist de Limburgse gastvrijheid ervaren. ’s Avonds geniet u van een 3-gangendiner in het hotel.

hotel hoofdfoto

Overnachten in Bad Bevensen en 4 dagen golfen met keuze uit 8 golfbanen

Bad Bevensen

Tijdens dit 4-daagse golfarrangement verblijft u in Bad Bevensen. Midden op de pittoreske Lüneburger Heide wacht dit prachtige hotel in op u, een charmant 4-sterrenhotel dat u rust en ontspanning biedt op een idyllische locatie. Bij dit arrangement zit een Heide-Golf-Card waarmee u op 4 verschillende banen kunt gaan golfen.

ontspannen

3-daags Golf & Wellness arrangement in Bad Bevensen Duitsland

Bad Bevensen

Midden op de pittoreske Lüneburger Heide wacht dit prachtige hotel in Bad Bevensen op u, een charmant 4-sterrenhotel dat u rust en ontspanning biedt op een idyllische locatie. Heerlijk twee dagen golfen en ook nog ontspannen bij de Wellness!

avondgolfbaan

Uniek nachtgolf arrangement vlak over de grens in Duitsland - Verblijf op een 12-eeuws kasteelhotel!

Wassenberg

U gaat een dagje golfen op een unieke 9 holes golfbaan. Deze golfbaan biedt namelijk de mogelijkheid "nachtgolf" te spelen dankzij de verlichting op de golfbaan! Verblijf vlak over de grens bij Roermond want daar ligt dit prachtige hotel. Dit hotel is gevestigd in een 12e-eeuws kasteel. Overnacht op een van de comfortabele kamers en geniet van een heerlijk 3-gangendiner.

Kasteelhotel

2-daags Duits golfarrangement net over de grens in Roermond met 1 dag golfen op unieke golfbaan

Wassenberg

Verblijf vlak over de grens bij Roermond ligt deze prachtige hotel. Dit hotel is gevestigd in een 12e-eeuws kasteel. Overnachten op een van de comfortabele kamers en geniet van een heerlijk 3-gangendiner. U gaat een dagje golfen op een unieke 9 holes golfbaan. Deze golfbaan biedt namelijk de mogelijkheid "nachtgolf" te spelen dankzij de verlichting op de golfbaan!

Goese Golfbaan in Goes Zeeland

2-daags Golfarrangement in het Zeeuwse Walcheren - Prachtig uitzicht over het Zeeuwse landschap

Arnemuiden 2 verkocht

Overnacht in dit heerlijke 4-sterrenhotel. Met uitzicht op het Veerse Meer is dit een unieke locatie op Walcheren in Zeeland. Overnacht in 1 van de moderne kamers met bad of douche. U gaat op 1 keer golfen bij de Goese Golf, een parkachtige 18 holes wedstrijdbaan met mooie vergezichten over het Zeeuwse landschap. Deze golfbaan ligt op nog geen 20 minuten rijden van het hotel.

Goese Golfbaan in Goes Zeeland

3-daagse golfarrangement in Zeeland - Overnachten in Arnemuiden en golfen in Goes

Arnemuiden

Dit hotel ligt op een unieke plek, direct aan het Veerse Meer op Walcheren in Zeeland. Een heerlijk verblijf voor 2 nachten. Op nog geen 20 minuutjes rijden vindt u de Goese Golf. Heerlijk golfen op een parkachtige 18 holes wedstrijdbaan met mooie vergezichten over het Zeeuwse landschap.

Golfen in Biddinghuizen

3-daagse Golfaanbieding in Flevoland - Golfhotel bij het Veluwemeer

Biddinghuizen

Verblijf 3 dagen in dit golfhotel in Flevoland en geniet van de bijzondere 9 holes golfbaan gelegen naast het Veluwemeer. De golfbaan biedt goed onderhouden fairways, waterpartijen en grote, strakke greens. U speelt 2x 18 holes en na afloop kunt u lekker nagenieten in de brasserie of op het terras. In het hotel dineert u 's avonds en verblijft u in een comfortabele kamer.

Golfen in Biddinghuizen

Golfen bij het Veluwemeer - 2-daags golfarrangement in Flevoland

Biddinghuizen 2 verkocht

Op deze bijzondere 9 holes golfbaan gelegen naast het Veluwemeer geniet u van het karakter van een echte linkscourse met zeer goed onderhouden fairways, waterpartijen en grote, strakke greens. U kunt 2x 9 spelen of 1x 18 holes lopen. Geniet lekker na op het terras met heerlijk uitzicht. In het hotel verblijft u in een comfortabele kamer en geniet u van een heerlijk diner en ontbijt.

Golfbaan

Golfen in de Eifel en overnachten in een sfeervol hotel in het Eifelgebergte

Kopp

Geniet van dit 3-daags golfarrangement in een sfeervol hotel gelegen midden in het Eifelgebergte. De golfbaan ligt op 20 minuten van het hotel en daar geniet u van het schitterende glooiende landschap tijdens uw 18 holes. In het hotel genieten u van een heerlijk diner en overnacht u in een comfortabele kamer en kunt u vanuit het hotel ook heerlijk wandelen.

Golfbaan Bleijenbeek

3-daags Golfarrangement in Noord-Limburg met keuze uit 2 golfbanen

Venray 9 verkocht

Met dit unieke 3-daagse Golfarrangement geniet u van een heerlijk verzorgd verblijf in het 4-sterren hotel in Venray en gaat u een heerlijke dagje golfen. U mag zelf kiezen bij welke golfbaan u graag wilt golfen, 18 holes bij Golfbaan Landgoed Bleijenbeek of Golfclub Geijsteren.

384 Uitstapjes

Golfweekend.nl maakt gebruik van cookies
Golfweekend.nl is powered by Recreatief.nl
 
© 2024 Golfweekend.nl