Golfbaan naast het hotel in Limburg

Golfarrangement met de golfbaan direct naast uw Hotel

Golfbaan Laurabos ACtie

2-daags Golfarrangement in Weert - Hotel aan de golfbaan

Weert 9 verkocht

Zoekt u een bijzonder hotel aan de golfbaan? Dan is deze 2-daagse golfaanbieding een absolute aanrader. In de ochtendzon geniet u op uw balkon van het adembenemende uitzicht. In het restaurant staat een uitgelezen, vers ontbijt voor u klaar en u gaat een dag heerlijk 18 holes golfen op de Championship Course. De golfbaan ligt naast het hotel dus u kunt de auto mooi laten staan.

Golfbaan Golfkar Laurabos

Play, Dine and Stay - 3-daags Golfarrangement in Noord Limburg - Hotel aan de golfbaan Crossmoor

Weert 2 verkocht

De totaalbeleving, ultiem genieten in de natuur van het prachtige Limburg. Sluit uw sportieve avontuur op de golfbaan af met een heerlijk diner in Brasserie L en een overnachting in het hotel. Of u nu fanatiek komt golfen, uitgebreid wilt dineren of in stijl blijft overnachten? Alles staat hier in het teken van het grote genieten.

Golfbaan naast het hotel

Golfen in Zuid-Limburg - 2-daags Golfarrangement - Hotel midden op de golfbaan

Brunssum 34 verkocht

Met dit 2-daagse golfarrangement verblijft u in een comfort appartement in het golf resort in Zuid-Limburg. Het resort ligt midden op de golfbaan en beschikt over 45 unieke holes. In dit golfarrangement geniet u van een dagschotel en ontbijt in het hotel en is een 18 holes greenfee inbegrepen. Geniet van een heerlijk verblijf op de golfbaan en ga golfen in het glooiende landschap van het Heuvelland.

Terras bij het hotel

Hotel aan 45 Unieke holes - 3-daags Golfarrangement met 2 dagen golfen in Zuid-Limburg

Brunssum 24 verkocht

2 Dagen golfen in het glooiende landschap van de Zuid-Limburgse heuvels en 3 dagen verblijven op dit bijzondere Golf resort. De kamers liggen aan de golfbaan dus u loopt zo uw hotel uit om heerlijk te gaan golfen. Na uw golfdag geniet u heerlijk na op het terras aan de golfbaan. 's Avonds dineert u in het hotel en in de ochtend staat er uiteraard een heerlijk ontbijt voor u klaar. Geniet 3 dagen en boek dit speciale 3-daagse golfarrangement.

Laurabos Buiten

Gastronomisch Golfarrangement in bijzonder Golfhotel Midden Limburg met Fine Dining

Weert

Ongedwongen genieten van gastronomische gerechten en dineren met fantastisch uitzicht op de natuur, overnachten in een sfeervolle hotelkamer en voor de 18 holes golf loopt u zo de Champignonship Course op vanuit uw hotelkamer. Alle alle ingredienten voor een fantastisch verblijf en heerlijke golfdag vindt u in dit 2-daags gastronomisch golfarrangement.

5 Uitstapjes

Golfweekend.nl is powered by Recreatief.nl
 
© 2023 Golfweekend.nl