Golf
Golf
Golf
Golf

Greenfee van golfclub de Semslanden

Golfbaan de Semslanden in Gasselternijveen heeft een A-status en een 18 holes golfbaan. De 18-holesbaan is toegankelijk voor spelers met een handicap 54 of lager. Uiteraard is het mogelijk om een handicart of buggy vooraf te reserveren. Na het golfen kunt u heerijk een drankje doen bij de brasserie, een ideale plek om gezellig even na te praten. Op het terras heeft u een prachtig uitzicht op de baan.

Mogelijkheden

De volgende faciliteiten zijn beschikbaar bij deze locatie. Heeft u nog vragen? Neem dan gerust contact met ons op via 088-5405830.

Restaurant
Golfbaan

De Golfclub

De Semslanden is een actieve golfclub. Voor iedereen is er wel een wekelijkse inloop-wedstrijd: heren, dames, mixed, greyhounds, jeugd, dal-uren-leden, etc. En natuurlijk hebben we regelmatig één- of meer-daagse toernooien. Vaak worden die afgesloten met een etentje in het restaurant. 

Golfbaan de Semslanden in Gasselternijveen heeft een A-status en een 18 holes golfbaan. De 18-holesbaan is toegankelijk voor spelers met een handicap 54 of lager.

Uiteraard is het mogelijk om een handicart of buggy vooraf te reserveren. Na het golfen kunt u heerijk een drankje doen bij de brasserie, een ideale plek om gezellig even na te praten. Op het terras heeft u een prachtig uitzicht op de baan.

Prijzen:
€ 65,00 voor 18 holes
€ 45,00 voor 9 holes

Huur buggy: € 25,00 per buggy.

Samuel Pater
8
19 oktober 2022
Mooie baan. Vriendelijke mensen. Zeker een aanrader.
Nico Koelman
8
01 augustus 2022
Prima prijs/kwaliteit verhouding Vriendelijke ontvangst en horeca
J. Govaart
8
29 oktober 2020
Golf was goed geregeld. Het hotel was 300 meter van het bijbehorende kasteel restaurant. Gelukkig regende het niet. Restaurant bevestiging was verwarrend. 2 x diner of 1 maal?

Onze partner

18-holes Golfclub de Semslanden

Het park ligt op de grens van Groningen en Drenthe met een 18-holes wedstrijdbaan met uitstekend onderhouden fairways en greens. De twee lussen van de 18-holes wedstrijdbaan weerspiegelen de verschillen. De lus Hondsrug ligt op het zand en ademt de sfeer van het Drentse bos- en coulissenlandschap. De lus Boerveen neigt naar het Hunzedal en het Groningse veen en heeft een meer open karakter. Beide lussen zijn speltechnisch zeer gevarieerd. Uitdagend door lengte en hindernissen, maar veelal vergevingsgezind.

Overige faciliteiten Golfclub de Semslanden

Daarnaast beschikt de golfbaan ook over een qualifying par-3 baan met 9 holes, een deels overdekte driving range, twee putting greens, een chipping green, een pro-shop en zelfs een pro-studio voor video-analyse van uw swing inclusief een FlightScope; een 3D bal- en club tracking systeem dat werkt op basis van Doppler Radar.

Dankzij zijn ligging is de baan vrijwel altijd bespeelbaar. De Hondsrug is een zandwal die werd gevormd tijdens de laatste ijstijd. Het is het enige deel van Drenthe dat het hele jaar droog en begaanbaar is. Zelfs na langdurige regen kunt u al snel weer afslaan, naar de zomergreens.

Restaurant ´t Semshuis

Naast een rondje golf geniet u in het gezellige café van een lekker hapje of een drankje. Daarnaast kunt u ook plaatsnemen op het terras waar u geniet van een prachtig uitzicht over de baan.

Omgeving

Drenthe

weekendje weg Drenthe ? Leuke fietsprovincie maar Drenthe heeft zo veel meer te bieden. Van sportieve groepsuitjes en leuke themafeesten, heerlijke beautyarrangementen en workshops tot complete weekendjes weg en geweldige dagtrips voor familie en kinderen.

Gasselternijveen

Gasselternijveen is een dorp in de provincie Drenthe. Het ligt in een landelijke omgeving, omringd door groene velden en natuurgebieden. Drenthe staat bekend om zijn uitgebreide netwerk van fiets- en wandelpaden. Gasselternijveen ligt op de oostoever van het riviertje de Hunze, ook wel de Oostermoerse Vaart genoemd. De nabijheid van natuurlijke landschappen, zoals bossen en rivieren, biedt mogelijkheden voor buitenactiviteiten zoals wandelen, fietsen en vissen.

Golfweekend.nl maakt gebruik van cookies
Golfweekend.nl is powered by Recreatief.nl
 
© 2024 Golfweekend.nl