uitzichtgolfbaan
Hotelkamers
Golfbaan
Hotelkamer
uitzichtgolfbaan

3-daags Zeeuws Golfarrangement - Golfen bij Grevelingenhout en Overnachten in Strandhotel

Heerlijk golfen op de unieke golfbaan Grevelingenhout en overnachten in een strandhotel in Zeeland. Heerlijk een keertje golfen op het terrein van ruim 52 hectare groot, in voormalige landerijen en bossen, naast Bruinisse. Hier vermengt de zilte zeelucht zich met de heerlijke geur van kastanje bloemen en het prachtige groen dat de 18-holes baan omringt.  Als u terug komt kunt u lekker relaxen in de eigen Spa, een drankje doen in de bistro of op het terras.

Dit golfarrangement in Zeeland is inclusief:

  • 2 Overnachtingen
  • 2x Een uitgebreid ontbijtbuffet
  • 2x Een menu Zeeuws Verlangen (3-gangen keuzediner)
  • 1x 18-Holes greenfee bij Golfclub Grevelingenhout

Prijs: vanaf € 250,50 p.p. op basis van een 2-persoonskamer.
Prijs is exclusief toeristenbelasting à € 3,75 p.p. per nacht.
Toeslag verblijf één nacht op vrijdag of zaterdag in het tussen- of hoogseizoen: € 12,50 p.p. per nacht.

Let op: bij de Golfclub zijn de weekenden zijn erg druk met leden. Doordeweekse dagen geniet de voorkeur.

Een optionele kamerupgrade:
Toeslag standaardplus kamer: € 15,00 p.p. per nacht
Toeslag suite: € 30,00 p.p. per nacht.

De prijs van dit Golfarrangement in Zeeland is geldig tot en met 31 december 2024 met uitzondering van de feestdagen.

Mogelijkheden

De volgende faciliteiten zijn beschikbaar bij deze locatie. Heeft u nog vragen? Neem dan gerust contact met ons op via 088-5405830.

Wifi
Restaurant
Receptie
Speelparadijs
Parkeren
Familiekamers
Huisdieren toegestaan
Mindervalide kamers
Fietsverhuur

3 dagen Heerlijk golfen in Zeeland

Heerlijk golfen op de unieke golfbaan Grevelingenhout en overnachten in een strandhotel in Zeeland. Heerlijk een keertje golfen op het terrein van ruim 52 hectare groot, in voormalige landerijen en bossen, naast Bruinisse. Hier vermengt de zilte zeelucht zich met de heerlijke geur van kastanje bloemen en het prachtige groen dat de 18-holes baan omringt.  Als u terug komt kunt u lekker relaxen in de eigen Spa, een drankje doen in de bistro of op het terras.

Overnachten in het hotel

Land en Zee is precies hetgeen wat dit unieke Resort u brengt. Het Resort is gelegen op één van de mooiste plaatsen van Zeeland, slechts 1 km van het gezellige dorpje Scharendijke en 3 km van het toeristische, bruisende Renesse. Direct onder de duinen van de Noordzee en slechts een paar honderd meter vanaf het, door de watersporters alom geliefde, Grevelingenmee

Het hotel beschikt over 32 kamers. Iedere kamer is licht en modern ingericht en beschikt over een eigen buitenterras met meubilair. In het gehele hotel is WIFI (gratis). De kamers op de noordzijde hebben een mooi uitzicht over de Noordzee duinen, de zuidelijke kamers hebben uitzicht over de waterpartij De Graevelinge en het aangrenzende natuurpark van het resort.

Het Restaurant

Het restaurant wordt met haar terras tot één van de mooiste plaatsen van het hotel gerekend. Het is dan ook een schitterende ambiance om optimaal van het fascinerende uitzicht op het water te genieten. En zeelucht maakt hongerig! Restaurant Zeeuws Verlangen is dan ook de ideale plek om te genieten van het uitgebreide ontbijt of de creatieve maaltijden van onze koks. Uiteraard houden wij rekening met diëten, serveren wij vegetarische gerechten en wordt u bediend door vriendelijke en gastvrije medewerkers.

Golfclub Grevelingenhout

Op een ruim 52 hectara groot terrein oorspronkelijk bestaande uit landerijen en bossen en uniek gelegen langs het prachtige Grevelingenmeer, op een afstand van ca. 3 km van het (mossel)vissersplaatsje Bruinisse. De 18-holes baan heeft een par van 72 en een lengte van 6.151 meter. De baan wordt omschreven als een parkbaan met veel water.

De golfbaan ligt op 24,9km van het hotel.

Onze partner

Resort achter de Zeeuwse duinen

Land & Zee is precies hetgeen wat dit unieke resort u brengt. Het resort is gelegen op één van de mooiste plaatsen van Zeeland, slechts 1 km van het gezellige dorpje Scharendijke en 3 km van het toeristische, bruisende Renesse.

Faciliteiten

Nog nooit werd een hotel in deze unieke vorm gebouwd. De vorm sluit naadloos aan bij al uw fantasieën omtrent het thema "Land & Zee". Niet alleen de vorm, maar zeker ook de geweldige ligging, direct bij de duinovergang naar het fabuleuze Noordzeestrand. Het hotel is voorzien van 32 tweepersoonskamers.

Bar/Restaurant Zeeuws Verlangen
Het restaurant wordt met haar terras tot één van de mooiste plaatsen van het hotel gerekend. Het is dan ook een schitterende ambiance om optimaal van het fascinerende uitzicht op het water te genieten. En zeelucht maakt hongerig! Restaurant Zeeuws Verlangen is dan ook de ideale plek om te genieten van het uitgebreide ontbijt of de creatieve maaltijden van onze koks. Uiteraard houden wij rekening met diëten, serveren wij vegetarische gerechten en wordt u bediend door vriendelijke en gastvrije medewerkers.

Ligging

Direct onder de duinen van de Noordzee en slechts een paar honderd meter vanaf het, door de watersporters alom geliefde, Grevelingenmeer. Het resort is een prestigieus project wat naast land en water bestaat uit een camping (met plaatsen- en stacaravanverhuur), een hotel, een restaurant met bar en diverse zalen voor al uw bijeenkomsten, feesten en partijen. Het Resort is geheel nieuw aangelegd (vanaf 2006) en is inmiddels een groen hart van ontspanning geworden.
Comfortabel recreëren aan het water en genieten van de vrijheid, rust en ruimte direct aan zee (100meter!) is uniek voor onze Zeeuwse streek. Comfort en gastvrijheid staan bij ons op het resort hoog in het vaandel! U houdt van kamperen, verblijft graag in een verhuuraccomodatie óf verkiest een verblijf in een luxueus hotel, dan bent u hier aan het juiste adres.

Omgeving

In het prachtige duingebied tegenover het Resort leven vele vogels, reeën, etc. En in de vroege zomer hoort u de koekkoek roepen. Er zijn prachtige fiets- en wandelroutes die u op de meest bijzondere plekjes van het eiland brengen. Als u de duinen oversteekt komt u op het strand waar je heerlijk kunt wandelen en voor de sportievelingen onder ons: surfen, kiten, zeilen, vliegeren en vissen. Het Grevelingenmeer staat bekend om zijn fascinerende onderwaterwereld, regelmatig kunt u hier dan ook zeehonden spotten!!

Omgeving

Zeeland

Weekendje weg , heerlijk uit in Zeeland. Weekendje fietsen of wandelen aan de Zeeuwse kust, relaxen met een wellness weekend of juist een sportieve zeildag beleven op de Zeeuwse wateren!

Scharendijke

Scharendijke is een plaats in Zeeland. Het is populair onder watersportliefhebbers, met name zeilers, windsurfers en duikers. Het ligt aan het Grevelingenmeer, het grootste zoutwatermeer van Europa en biedt mogelijkheden voor zwemmen, vissen en andere watersporten. Het meer is ook een belangrijk natuurgebied met een gevarieerde flora en fauna. In de buurt van Scharendijke vind je stranden zoals het Brouwersdam Strand. Daarnaast zijn er nog andere natuurgebieden in de omgeving, zoals de Kwade Hoek en de Kop van Schouwen, waar men kan genieten van wandelingen en de natuur.

Golfweekend.nl maakt gebruik van cookies
Golfweekend.nl is powered by Recreatief.nl
 
© 2024 Golfweekend.nl