Bad Griesbach

Ontbijt im Parkhotel Bad Griesbach (1)

8-daagse Golfvakantie in het Beierse kuuroord Bad Griesbach

Bad Griesbach 2 verkocht

Dit hotel ligt midden in het golfparadijs van het Rottal. Hier kunt u genieten van de fascinatie van de sport en tegelijkertijd de unieke schoonheid van de natuur ervaren. Speel uw spel op een van de vele golfbanen met diverse uitdagingen en vereisten. Het Rottal biedt een schat aan golfmogelijkheden, met een verscheidenheid aan golfbanen die voldoen aan verschillende niveaus en uitdagingen.

Golfbaan  Copyright Golfresort Bad Griesbach

Actief Golf en Wellnessarrangement in Bad Griesbach - 4 dagen genieten in Duitsland

Bad Griesbach

Speel uw spel op een van de vele golfbanen met diverse uitdagingen en vereisten. Het Rottal biedt een schat aan golfmogelijkheden, met een verscheidenheid aan golfbanen die voldoen aan verschillende niveaus en uitdagingen. Na een dag vol plezier op de golfbaan kunt u ontspannen en genieten van de comfortabele voorzieningen van het hotel. Verwen uzelf en maak gebruik van de wellnessfaciliteiten en geniet van een welverdiende rust in uw gezellige kamer.

Golfbaan

4-daags Golfarrangement bij prachtig Duits Golfhotel in Beieren

Bad Griesbach

Dit hotel in het hart van Bad Griesbach, is het bekendste golfhotel van Duitsland en biedt een unieke ervaring voor elke golfliefhebber. Het is de ideale keuze voor uw golfvakantie midden in de Rottal-heuvels. Hier kunt u heerlijk ontspannen, uw lichaam en geest verwennen en uw passie voor golf de vrije loop laten. Laat u betoveren door de Beierse charme dit 4-daagse golfarrangement!

Golfbaan

5-daagse Duitse Golfvakantie in prachtig golfresort in Beieren - Keuze uit 5 verschillende golfbanen

Bad Griesbach

Geniet van een 5-daagse golfvakantie midden in de Rottal-Heuvels in Beieren. Dit hotel in het hart van Bad Griesbach, is het bekendste golfhotel van Duitsland en biedt een unieke ervaring voor elke golfliefhebber. Hier kunt u heerlijk ontspannen, uw lichaam en geest verwennen en uw passie voor golf de vrije loop laten. U kunt kiezen uit maar liefst 5 verschillende golfbanen, sla uw slag in Bad Griesbach!

Golfbaan

8-daagse Golfvakantie bij een prachtig Duits Golfhotel in Beieren

Bad Griesbach 2 verkocht

Geniet van een 8-daagse golfvakantie in golfresort Bad Griesbach. Het resort biedt vijf 18-holes wedstrijdbanen, drie 9-holes banen en twee 6-holes oefenbanen - in totaal 129 holes en greens op in totaal tien golfbanen, die prachtig zijn geïntegreerd in een landschap dat is gecreëerd voor golf. U overnacht in een luxe golfhotel midden in de Rottal-heuvels. Hier kunt u heerlijk ontspannen, uw lichaam en geest verwennen en uw passie voor golf de vrije loop laten.

porsche

4-daags Golfarrangement in Beiers GOLFRESORT in Bad Griesbach - Keuze uit 5 prachtige golfbanen

Bad Griesbach

Dit hotel in Bad Griesbach is het ideale golfhotel voor uw verblijf in het nummer 1 golfresort van Europa. Gelegen met een prachtig panoramisch uitzicht op drie golfbanen in het Golf Resort Süd. In dit sportieve, ongedwongen hotel bieden ze u niet alleen het mooiste uitzicht maar ook culinaire hoogstandjes, geniet van hoogwaardige lokale producten. Beleef pure ontspanning en recreatie in dit schitterende Golfhotel met 4400 m2 Wellness- & Spa in Bad Griesbach.

brunnwies

5 dagen golfen in Beiers golfresort in Bad Griesbach - Keuze uit 5 prachtige golfbanen

Bad Griesbach

Geniet van een 5-daagse golfvakantie in een luxe golfhotel in het nummer 1 golfresort van Europa. Gelegen met een prachtig panoramisch uitzicht op drie golfbanen in het Golf Resort Süd. Verwen uzelf elke ochtend met een gevarieerd, gastronomisch ontbijtbuffet en geniet 's avonds van een dinerarrangement met een 5-gangen gourmetmenu of themabuffet. Speel op de banen naar uw keuze met 3 inbegrepen greenfees en ontspan in de thermische oase van het hotel.

beckenbauer

8-daagse Golfvakantie in Beiers golfresort in Bad Griesbach - Keuze uit 5 prachtige golfbanen

Bad Griesbach 2 verkocht

Laat u betoveren door de fascinerende wereld van golf in het nummer 1 golfresort van Europa en geniet van uw tijd in dit sfeervolle hotel. Het hotel biedt een prachtig panoramisch uitzicht op 3 golfbanen in het Golf Resort Süd. Met dit golfarrangement kunt u iedere keer op een andere golfbaan golfen. Beleef pure ontspanning en geniet van geweldige golfbanen.

8 Uitstapjes

Golfweekend.nl maakt gebruik van cookies
Golfweekend.nl is powered by Recreatief.nl
 
© 2024 Golfweekend.nl