Golfbaan
Golfbaan
Golfbaan
Golfbaan
Golfbaan

18 Holes Greenfee bij Steenhoven Country Club in Belgie

Werkelijk alle liefhebbers van golf kunnen terecht op het prachtige domein van de Steenhoven Country Club. De Steenhoven Country Club beschikt over een 18 holes golfbaan en vormt de ideale sportieve uitdaging voor zowel de gevorderde als voor de beginnende golfspeler.

Mogelijkheden

De volgende faciliteiten zijn beschikbaar bij deze locatie. Heeft u nog vragen? Neem dan gerust contact met ons op via 088-5405830.

Restaurant
Parkeren
Golfbaan

Steenhoven Country Club

The taste of nature!

Werkelijk alle liefhebbers van golf kunnen terecht op het prachtige domein van de Steenhoven Country Club. Deze werd reeopgericht in 1987 en vormt een werkelijk prachtig onderhouden 18 holes golfbaan midden in het Kempische pittoreske Postel. De Steenhoven Country Club beschikt over een 18 holes golfbaan en vormt de ideale sportieve uitdaging voor zowel de gevorderde als voor de beginnende golfspeler.

Na het spel kunt u genieten in het volledig vernieuwde clubhuis, terras en restaurant. U wordt daar door de staff ontvangen in een gezellige sfeer.

Naast de vaste menukaart bereidt de Chef steeds heerlijke dag suggesties.

Faciliteiten

  • 18 holes (GVB verplicht)
  • Driving range
  • Oefengreens, bunkers & -holes
  • Buggy's

Prijs voor een 18 holes greenfee is € 65,00.

Deze prijs van deze Greenfee bij Steenhoven Country Club is geldig tot en met 31 december 2024.

Onze partner

Steenhoven Country Club

Werkelijk alle liefhebbers van golf kunnen terecht op het prachtige domein van de Steenhoven Country Club. Deze werd reeds opgericht in 1987 en vormt een werkelijk prachtig onderhouden 18 holes golfbaan midden in het Kempische pittoreske Postel. De Steenhoven Country Club beschikt over een 18 holes golfbaan en vormt de ideale sportieve uitdaging voor zowel de gevorderde als voor de beginnende golfspeler.

Faciliteiten

  • 18 holes Golfbaan (GVB verplicht)
  • Driving range
  • Oefengreens, bunkers & -holes
  • Handicarts/Buggy's

Restaurant

Na het spel kunt u genieten in het volledig vernieuwde clubhuis, terras en restaurant. U wordt daar door de staff ontvangen in een familiaire gezellige sfeer.

Naast de vaste menukaart bereidt de chef steeds heerlijke dag suggesties.

Ligging van de golfbaan

De golfbaan ligt vanuit Brabant zo'n 10 minuten rijden over de grens in Belgie.

Omgeving

Belgie

Genieten in Belgie van mooie kleinschalige hotels, gastvrijheid en heerlijk culinair genieten. Dat vindt u in ons aanbod met golfweekendjes, fietstrips en groepsuitjes.

Mol

Dit pittig en attractief stadje situeert zich in het oosten van de Kempen, in de toeristische regio 'Kempense Meren'. Het uitgebreid winkelcentrum ligt in de onmiddellijke omgeving van het hotel, maar op een 350 meter bevindt u zich reeds in het groen en hebt u aansluiting op het fietsknopenroutenetwerk De verschillende cafeetjes en restaurants zorgen ervoor dat ook 's avonds Mol bruist. In het centrum zijn eveneens een zwembad, fitnesscentra, tennisvelden, go-carts... . Buiten het centrum bevinden zich enkele golfterreinen, een recreatiepark, manèges en een zweef- en sportvliegveld. Mol en omgeving heeft dus zeker iets naar de gading van iedere toerist.

Golfweekend.nl is powered by Recreatief.nl
 
© 2023 Golfweekend.nl