Clubhuis
Golfbaan Geijsteren
Fontein
Golfbaan Geijseteren

18-holes greenfee bij Golf- en Countryclub Geijsteren

Onze golfbaan is gelegen in een bosrijke omgeving met een prachtige natuurlijke uitstraling. De eerste 13 holes bevinden zich midden in de bossen, de laatste 5 zijn uitdagende waterholes die een mooie aanvulling zijn op onze mooie baan. De baan beschikt over mooie fairways, uitdagende greens en lastige bunkers. We zijn dagelijks bezig om de holes in topconditie te houden.

Mogelijkheden

De volgende faciliteiten zijn beschikbaar bij deze locatie. Heeft u nog vragen? Neem dan gerust contact met ons op via 088-5405830.

Restaurant
Receptie
Parkeren
Golfbaan

18-holes greenfee bij Golfbaan Geijsteren

Onze golfbaan is gelegen in een bosrijke omgeving met een prachtige natuurlijke uitstraling. De eerste 13 holes bevinden zich midden in de bossen, de laatste 5 zijn uitdagende waterholes die een mooie aanvulling zijn op onze mooie baan. De baan beschikt over mooie fairways, uitdagende greens en lastige bunkers. We zijn dagelijks bezig om de holes in topconditie te houden.

Prijs 18-holes greenfee: € 70,00 p.p.
Prijs 9-holes greenfee: € 40,00 p.p.

Onze partner

18-holes Golfbaan Geijsteren

Golf- en Countryclub Geijsteren is een actieve golfclub gelegen op het Landgoed Geijsteren in de kop van Noord-Limburg in een prachtige natuurrijke omgeving. De 18-holes golfbaan staat bekend om zijn fraaie golfbaan, uitstekende horeca en het grote aanbod aan golfmogelijkheden.

Dineren in het gastvrije restaurant

Golf- en Countryclub Geijsteren beschikt over een mooi en gastvrij restaurant. Op zoek naar een perfecte mix van adembenemende uitzichten, geweldige holes en heerlijk eten? Zoek dan niet verder dan dit restaurant gelegen aan de mooiste golfbaan van Noord-Limburg! Hier laat u zich culinair verrassen voor een drankje, lunch of diner. Vanaf het terras en vanuit het restaurant heeft u bij alle weertypes een prachtig uitzicht op diverse holes. Bent u geen golfer? Geen nood; iedereen is van harte welkom.

Het restaurant, genesteld tussen glooiende heuvels en  een schilderachtig landschap, biedt rust na een rondje golf. Of u nu op zoek bent naar een snelle hap of een ontspannen maaltijd, het menu zal uw smaakpapillen zeker bevredigen. Van hartige voorgerechten tot overheerlijke hoofdgerechten, de chef-kok gebruikt de meest verse ingrediënten uit de streek om de heerlijkste gerechten te maken. En als u een zoetekauw bent, houd dan zeker ruimte over voor onze verrukkelijke desserts! Maar het is niet alleen het eten dat het restaurant onderscheidt. Het uitzicht vanuit het restaurant is werkelijk adembenemend en biedt een panoramisch uitzicht op de golfbaan.

Natuurrijke golfbaan

Deze golfbaan ligt in een prachtige omgeving. Ze houden bij de ontwikkelingen van de golfclub altijd rekening met de flora en fauna in de regio. Ook monitoren ze welke dieren en bomen zich in de omgeving van de club bevinden. Dat de lijst die dit oplevert uit ontelbaar verschillende soorten vogels, vlinders, vleermuizen, zoogdieren en boomsoorten bestaat, bewijst hoe natuurrijk het gebied is waar de golfbaan in gelegen is.

Ze beschikken over het GEO certificaat. Met dit certificaat wordt erkend dat ze het terrein op een duurzame manier beheren. In het beheerplan, waarin we onze doelen in beschrijven en vaststellen hoe we deze te bereiken, besteden we veel aandacht aan de natuur. Door het beheerplan regelmatig te toetsen en te analyseren, blijven ze zorg aan de natuur besteden, die deze prachtige omgeving verdient.

Golfen in Geijsteren

Golf & Countryclub Geijsteren is gelegen op het Landgoed Geijsteren in Limburg. De club werd in 1974 opgericht en is daarmee een van de oudste van de golfclubs die na de oorlog nieuw werden aangelegd. G&CC Geijsteren beschikt over enkele oefenfaciliteiten waaronder een drivingrange die gedeeltelijk overdekt is, een puttinggreen, een pitch & putt baan en nog drie kleine oefenholes.

Omgeving

Limburg

Leuke uitjes en groepsuitjes in Limburg met het zuidelijke Heuvelland glooiend met schitterende vergezichten. Geniet van een heerlijk weekendje weg om te fietsen, wandelen of te relaxen met een beauty dag. Of neem een kijkje in ons uitgebreide aanbod voor een avondje of dagje uit met familie, vrienden of collega's.

Geijsteren

Geijsteren

Golfweekend.nl maakt gebruik van cookies
Golfweekend.nl is powered by Recreatief.nl
 
© 2024 Golfweekend.nl