goese golf
goese golf
goese golf
goese golf
goese golf

18-holes Greenfee bij de Goese Golf in Zeeland

De Goese Golf is een parkachtige 18 holes wedstrijdbaan met mooie vergezichten over het Zeeuwse landschap. Naast de diepgroene ruime fairways zijn de kreek- en waterpartijen nadrukkelijk in de baan gesitueerd. Statige knotwilgen, typerend voor dit deel van Zuid-Beveland, en verschillende soorten weide- en watervogels zijn in grote getalen aanwezig. Vanaf de gele tees is de Championship Course ruim 6100 meter lang en daarmee één van de langste banen van Nederland. Het water dat vanuit de Oosterschelde de golfbaan in stroomt komt op meer dan 10 holes in het spel. De fraai geonduleerde greens zijn zeer ruim en worden op alle 18 holes vergezeld van één of meerdere strategisch geplaatste greenbunkers.

Mogelijkheden

De volgende faciliteiten zijn beschikbaar bij deze locatie. Heeft u nog vragen? Neem dan gerust contact met ons op via 088-5405830.

Wifi
Restaurant
Parkeren
Fietsenstalling
Golfbaan
Lift
Oplaadpunt

18-holes Greenfee bij de Goese Golf in Zeeland

De Goese Golf is een parkachtige 18 holes wedstrijdbaan met mooie vergezichten over het Zeeuwse landschap. Naast de diepgroene ruime fairways zijn de kreek- en waterpartijen nadrukkelijk in de baan gesitueerd. Statige knotwilgen, typerend voor dit deel van Zuid-Beveland, en verschillende soorten weide- en watervogels zijn in grote getalen aanwezig. Vanaf de gele tees is de Championship Course ruim 6100 meter lang en daarmee één van de langste banen van Nederland. Het water dat vanuit de Oosterschelde de golfbaan in stroomt komt op meer dan 10 holes in het spel. De fraai geonduleerde greens zijn zeer ruim en worden op alle 18 holes vergezeld van één of meerdere strategisch geplaatste greenbunkers.

Prijs:
18 holes greenfee: € 80,00 per persoon

De prijs van deze greenfee bij de Goese Golf is geldig tot en met 31 december 2024.

Onze partner

De Goese Golf

De Goese Golf is een uitdagende 18 holes championship course, die is ontworpen door de voormalig Engelse amateurgolfer, golfbaanarchitect en golfjournalist Donald Steel. Donald Steel heeft meer dan 70 golfbanen, verspreid over de wereld, aangelegd. En niet de minste wel te verstaan. Denk bijvoorbeeld aan: Barsebäck in Sweden, The Carnegie links in Schotland en The Royal County Down in Engeland.

De Goese Golf is een parkland golfbaan op nog geen kilometer afstand van het grootste natuurpark van Nederland: Nationaal Park Oosterschelde. Met een afstand van ruim 6000 meter vanaf de gele tees behoort de baan tot één van de langste banen van Nederland. Op de bijna 80 hectare grond is de afgegraven grond van het Goese Meer gebruikt om greens, tees, fairways en roughgebieden op te hogen en te onduleren. Het resultaat is een unieke plek om te genieten van het golfspel.

U bent natuurlijk van harte welkom! Of dit nou gaat over een ronde golf, om te komen oefenen op de Trackman Range of om te genieten van Zeeuwse heerlijkheden in ons restaurant. Ons team staat voor u klaar!

18-holes golfbaan

De Goese Golf is een parkachtige 18 holes wedstrijdbaan met mooie vergezichten over het Zeeuwse landschap. Naast de diepgroene ruime fairways zijn de kreek- en waterpartijen nadrukkelijk in de baan gesitueerd. Statige knotwilgen, typerend voor dit deel van Zuid-Beveland, en verschillende soorten weide- en watervogels zijn in grote getalen aanwezig. Daar waar eind jaren ‘80 onder andere nog aardappelen, uien, suikerbieten en luzerne geoogst werden ligt nu, vele jaren later, een prachtige golfbaan. Die volgens velen bovenaan het lijstje pronkt van de mooiste banen in de provincie en daar buiten.

Vanaf de gele tees is de Championship Course ruim 6100 meter lang en daarmee één van de langste banen van Nederland. Het water dat vanuit de Oosterschelde de golfbaan in stroomt komt op meer dan 10 holes in het spel. De fraai geonduleerde greens zijn zeer ruim en worden op alle 18 holes vergezeld van één of meerdere strategisch geplaatste greenbunkers. De 18 holes baan heeft een lengte van 6.269 meter en een Par 72. De lay-out is klassiek met 9 holes in het midden en daar omheen 9 holes en is ontworpen door de gerenommeerde golfbaanarchitecten Donald Steel & Hans Hertzberger. Een overzichtelijke, maar uitdagende baan.

Bij De Goese Golf is een ronde golf zoveel meer dan een ronde golf. De golfbaan is in de begin jaren '90 gebouwd op voormalig landbouwgrond. Alles wat u ziet is door ons aangelegd en gebouwd. Geef uw ogen de kosten wat u bevind zich op nog geen kilometer afstand van het grootste natuurpark van Nederland: Nationaal Park Oosterschelde. De flora en fauna zijn verrassend divers en levendig. Sta bijvoorbeeld iets langer stil op Hole 14 om aan de rechterzijde één van de grootste kolonies aalscholvers van Zeeland te bewonderen. U bevindt zich hier op een unieke locatie, een unieke golfbaan. Veel plezier gewenst!

Faciliteiten

Naast de 18 holes wedstrijdbaan beschikt De Goese Golf over een 9 holes Par-3 baan. Deze golfbaan heeft kortere holes waar u rustig kunt oefenen. Dit biedt volop mogelijkheden om zelfstandig het geleerde in praktijk te brengen. De 9 holes Par-3 baan is 725 meter lang en zeer uitdagend voor alle type golfers. De ervaren golfer kan het technische, kleinere werk verfijnen en de beginnende golfer krijgt met alle facetten van de golfsport te maken.

De TrackMan Range, puttingreen en chippinggreen zijn vrij toegankelijk voor iedereen die aan zijn of haar spel wilt werken. Individueel of in groepsverband werken aan je golfspel was nog nooit zo leuk! Daarnaast beschikt de golfbaan over een compact course, golfschool, club verhuur, buggy's, trolley verhuur, elektische trolley, bar, restaurant, pro shop, kluisjes, conferentie ruimte en Wifi.

De drivingrange van De Goese Golf is  voorzien van TrackMan. TrackMan wordt gebruikt door vele professionele golfers om met allerlei data hun golfspel te verbeteren. Trackman gaat u heel veel vertellen over uw eigen golfspel. U kunt gebruik maken van TrackMan via een app op je telefoon, op uw tablet en op de 11 overdekte schermen die wij hebben hangen. Op deze schermen kunt u de keuze maken om zonder in te loggen een aantal oefeningen en spellen te doen, maar zonder login wordt de data niet opgeslagen in uw app en juist die informatie is zo waardevol. Het verschil tussen het spelen op het scherm, tablet of telefoon is dat u op het scherm meer mogelijkheden hebt door de snelle vaste verbinding en natuurlijk het grote scherm waarop meer te zien is. Op het scherm en op uw tablet kunt u ook verschillende virtuele golfbanen lopen van over de hele wereld. 

De dagen van richtingsloos oefenen zijn voorbij. Oefenen met feedback en statistieken is de nieuwe standaard. Alle shots worden voortaan voorzien van 8 datapunten die u kan gebruiken om uw golfspel te verbeteren. Met de gesofisticeerde bal-conversie is het nu ook mogelijk om de beperkte afstand van range ballen om te rekenen naar premium golfballen, waardoor u een nauwkeurigheid en precisie krijgt waarop u kan rekenen.

U kunt op de TrackMan range verschillende spellen spelen. Als je ingelogd bent worden de spelresultaten bewaard. Vriendengroepen en collega's opgelet: U kunt met meerdere personen tegelijk inloggen en tegen elkaar strijden! Er zijn verschillende spellen. Denk hierbij aan: ‘Hit it’, ‘Capture the Flag’, ‘Bullseye’ en ‘Closest to the Pin’. De mooiste banen spelen op de drivingrange van De Goese Golf? Dat is mogelijk! Met regelmaat zullen wij de banen die beschikbaar zijn wisselen. Ook onze baan is ingemeten, dus binnenkort kun je ook je rondje De Goese Golf op de driving range spelen. Speel nu The Highlands, Adare Manor, Marco Simone Golf of één van de vele andere topbanen.

Brasserie

Dé perfecte plek om te verblijven na een ronde golf, na een vergadering of om gewoon lekker te genieten van een overheerlijk diner. Zeeland is een paradijs voor iedereen die van lekker eten en drinken houdt. De zee, de akkers, de polders en de boomgaarden; overal zie je verse, smaakvolle producten. Duurzaam en gezond. De producten waar onze chef Koen ook graag mee werkt. In onze menukaart zult u dan ook veel Zeeuwse gerechten terugvinden. Van platte oesters uit Yerseke tot de bitterballen van de Ambachterie. Maar ook heerlijke bieren van Vermeersen in Hulst pronken op onze drankenkaart.

Onze brasserie is toegankelijk voor iedereen. Het is de perfecte locatie voor een lekker kopje koffie met huisgemaakt gebak maar ook voor een ontspannen middag of avond. Onze chef Koen heeft al in verschillende mooie zaken mogen werken. Natuurlijk herken jij het seizoen op onze wisselende menukaarten maar wat niet wisselt is de kwaliteit. Deze is meer dan uitstekend!

Laat u verrassen na uw ronde golf, tijdens een zakelijke lunch of met vrienden op het terras. Iedereen is bij ons welkom.

Omgeving

Zeeland

Weekendje weg , heerlijk uit in Zeeland. Weekendje fietsen of wandelen aan de Zeeuwse kust, relaxen met een wellness weekend of juist een sportieve zeildag beleven op de Zeeuwse wateren!

Goes

Goes is een gezellige stad met de Grote Markt als kloppend hart. In Goes kun je heerlijk winkelen, een terrasje pakken, bezoek het historisch slot of maak een mooie stadswandeling. Goes ligt op het eiland Schouwen-Duiveland in Zeeland en is zeker een bezoek waard.

Golfweekend.nl maakt gebruik van cookies
Golfweekend.nl is powered by Recreatief.nl
 
© 2024 Golfweekend.nl